FOLT – Forrás Online Lelki Tanácsadás

@FOLT
https://www.afolt.hu/

  A Forrás Lelki Segítők Egyesülete több, mint harminc éve van jelen Debrecenben. A szervezet missziója segíteni a bajbajutottakon, támogatni a rászorulókat.
(Bővebb információ: www.forrasegyesulet.hu)

 A pandémia hozta helyzet miatt mi is tapasztaljuk, hogy az online felületek jóval nagyobb teret kapnak a kapcsolatok kialakításában, fenntartásában, mint azt eddig megszoktuk, sőt a fiatalabb korosztályt ezeken a platformokon lehetséges a legkönnyebben elérni. Számunkra nem ismeretlen az online tanácsadás, hiszen 3 év tapasztalata van mára hátunk mögött ezen a téren, munkatársaink az OLET-Online Lelki Egészség Tanácsadás képzett segítőiként számos megkeresésre válaszoltak már. 
 Tanácsadói csapatunk olyan fiatal szakemberekből áll, akik sokrétű problémamegoldó képességekkel vannak felvértezve, legyen szó szenvedélybetegségről, pszichiátriai betegségről, iskolai vagy családi gondokról, párkapcsolati zűrökről, vagy bármilyen olyan válságról, ami  úgy érzed, megterhel téged. Azért dolgozunk, hogy a problémáid valódi meghallgatásra találjanak! Hiszünk abban, hogy nem véletlenül találtál ránk, és ha Te is akarod, átsegítünk a nehézségeken.

https://www.afolt.hu/